ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві пройшов чемпіонат України з фігурного катання

Дата, время
Неділя, 3 Лютий, 2013

З 30 січня по 1 лютого 2013 року в Києві на «Льодовій Арені» пройшов Юніорський Чемпіонат України з фігурного катання на ковзанах. 

Найкращі юніорські дуети і одинаки змагалися за право представляти Україну на Чемпіонаті Світу серед юніорів, який розпочнеться 28 лютого о Мілані.

Напружена боротьба за місце на п'єдесталі розгорнулася серед танцювальних дуетів. Насичені і складні програми показали фаворити Чемпіонату — учні Галини Чурілової - харківський дует Олександра Назарова — Максим Нікітін. Ця пара переконливо здобула перше місце. Другу сходинку п'єдесталу посів дует Лоліта Єрмак — Олексій Химич, вихованці відомої фігуристки Анжеліки Крилової і хореографа Паскуале Камерленго, продемонструвавши ідеально чисті і витончені програми і значний прогрес з минулого року. Третє місце зайняли також представники харківської школи танців на льоду — Дар'я Коротіцка — Максим Сподірев.

Серед жінок впевнену перемогу здобула Анна Хніченкова з Дніпропетровська. Друге місце зайняла киянка Марія Гаврилова, а третє місце посіла фігуристка з Києва Мар'яна Хуссейн.

Насиченою та інтригуючою була боротьба за титул Чемпіона України серед юніорів в чоловічому одиночному катанні. Перше місце зайняв киянин Іван Павлов, другим став Ігор Резніченко. І третю сходинку п'єдесталу посів Ярослав Паніот.

У змаганнях спортивних пар, через несподівані розпади минулого місяця, взяла участь лише одна пара — фігуристи з Дніпропетровська Рената Оганесян — Марк Бардо. Тому перша і єдина сходинка п'єдесталу за ними.

Чемпіонат пройшов на високому рівні організації за підтримки спонсорів та партнерів Української Федерації Фігурного Катанія на Ковзанах — компанії Vitel, мережі фітнес клубів Sport Life і авіакомпанії «МАУ».

Читати далі...