ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Юрій Клим першим двічі фінішував на трансальпійські марафоні

Дата, время
Середа, 5 Вересень, 2012

Два дні поспіль Юрій Клим першим фінішує на етапах Міжнародного марафону GORE-TEX® Transalpine Run. 

4 вересня Клим здобув перемогу в особистій першості — результат атлета 4: 24.06,3 за маршрутом Нойкірхен-ам-Гросфенедігер — Претто / Арнталь (Італія).

5 вересня Клим біг по маршруту Претто / Арнталь — Санд в Тауферсе (Італія) з результатом на фініші 3: 54.13,8.

Нагадаємо, що східний маршрут марафону проходить через альпійський перевал і перетинає гори і долини з вражаючими видами. Ця дистанція (320км) складається з восьми етапів тривалістю в один день кожен. Позаду подолані дистанції Рупольдинг (Німеччина) — Санкт-Ульріх-ам-Піллерзее (Австрія), Санкт-Ульріх-ам-Піллерзее — Кізбюель (Австрія), Кізбюель - Нойкірхен-ам-Гросфенедігер (Австрія), Нойкірхен-ам-Гросфенедігер — Претто / Арнталь (Італія), Претто / Арнталь — Санд в Тауферсе (Італія).

Четвертий етап був найдовшим за кілометражем — 42км. Попереду ще три дні GORE-TEX® Transalpine Run за маршрутами Санд в Тауферсе — Сент-Віджіліо (Італія), Сент-Віджіліо — долина Пустерталь (Італія) і Долина Пустерталь — Секст (Італія). Капітан команди Ігор Кучеренко і сім'я Кузіних після третього етапу зійшли з дистанції, оскільки отримали травми, з якими продовжувати марафон не можна. Це пов'язано з тим, що в останні три дні марафонців переслідує дощ, в результаті чого подолання гористій місцевості стало особливо важким. Отримані травми загрози для життів спортсменів не уявляють.

Читати далі...