ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Українці мають намір виграти трансальпійський марафон

Дата, время
Середа, 29 Серпень, 2012

Через 4 дні стартує 8-й за рахунком Міжнародний марафон GORE-TEX® Transalpine Run в німецькому місті Рупольдинг, який традиційно збирає найсильніших атлетів з усього світу.

Цього року боротися за перемогу будуть 337 команд. Вперше в історії марафону візьме участь українська збірна Sport Life в складі капітана команди Ігоря Кучеренко, атлетів Юрія Клима, Олександра і Тетяни Кузіних.

Атлетам належить провести вісім днів в марафонському забігу (320 км) з гірських ландшафтів Німеччини, Австрії та Італії. З року в рік організатори змінюють маршрут, роблячи його одним з найбільш складних марафонів. Фінішують спортсмени в Секстене (Італія). Круті підйоми і різкі спуски можуть подолати лише ті, хто має тверду опору під ногами і діє відповідно до продуманої біговій стратегії.

Участь української збірної в найпрестижнішому європейському марафоні стало можливим завдяки фінансовій підтримці компанії MPG Group і спортивної підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life.

В українців є всі шанси на перемогу. На їхньому рахунку світові рекорди по сходженню на Кіліманджаро, підкорення Евересту, подолання Сахари, а також марафони в Нью-Йорку, Дубаї, Бостоні та ін.

Читати далі...