ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life пройшла донорська акція «Краплина крові — життя людини»

Дата, время
Понеділок, 27 Серпень, 2012

Днями в фітнес-клубі Sport Life на Протасовому Яру відбувся новий етап соціального проекту компанії LG Electronics «Краплина крові — життя людини» спільно з Київським міським центром крові.

Традиційно серпень вважається «місяцем відпусток», однак для українських центрів крові це один з найбільш проблематичних місяців в році, адже більшість постійних донорів виїжджають з міста. У той же час потреба в донорській крові зростає: саме в літній період частішають випадки ДТП, зростає небезпека травматизму, загострюються хронічні хвороби. В результаті центри крові не можуть забезпечити лікарні необхідною кількістю крові і компонентів, що ставить під загрозу життя і здоров'я багатьох людей.

У проекті взяли участь 81 добровільний донор, які подарували київським медичним закладам 26 л 250 мл крові і її компонентів. Серед добровольців були співробітники і інструктора мережі фітнес-клубів Sport Life, відомі спортсмени та артисти. В день проведення акції відбувся розіграш лотереї з цінними призами від компанії LG Electronics і мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...