ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер Відкритого Кубка Києва з пляжного волейболу

Дата, время
Понеділок, 16 Липень, 2012

14-15 липня на майданчиках пляжного комплексу «Olmeca Plage» відбувся Відкритий Кубок Києва «Столичний 2012» з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд.

Організаторами турніру виступила Федерація волейболу в місті Києві спільно з Федерацією пляжного волейболу Києва, за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life і компанії Joma-Ukraine.

У турнірі взяло участь 27 чоловічих і 19 жіночих команд з Києва, Дніпропетровська, Черкас, Чернігова, Краматорська та Київській області. Несподіванкою для організаторів, стала участь спортсмени з Болгарії, що надає турніру статус міжнародного.

У турнірі взяло участь 7 майстрів спорту міжнародного класу, 8 майстрів спорту і 10 кандидатів у майстри спорту, що говорить про дуже високий рівень гравців і якість проведених ігор.

Бронзовими призерами у жінок стала команда Онокало / Ярошевська, представники Київського волейболу та клубу «Прометей».

Жіночий фінал вийшов дуже видовищним і ефектним, де зустрілися команди Коваленко Катерина / Лісуненко Ліна і Шумейко Наталія / Мазур Ксенія. У дуже впертій боротьбі перемогу здобув дует з Києва і Дніпропетровська — Коваленко Катерина / Лісуненко Ліна.

У чоловіків бронзовими призерами стала молода команда, молодіжна збірна України Левченко Андрій / Артемчук Антон, яка перемогла пару ветеранів Київського волейболу Щекотів Дмитро / Жовтий Андрій.

У фінальному матчі у чоловіків зійшлися команди майстрів спорту Романенко Роман / Булатецький Максим і майстрів спорту міжнародного класу, олімпійських чемпіонів (Паралімпійські ігри, серед людей з порушенням слуху) Полторацький Олександр / Тарасов Сергій. Ця гра стала справжньою окрасою всього турніру. Кожен розіграш м'яча викликав шквал емоцій і та оплесків у глядачів. У цій грі могла перемогти як одна, так і інша команда. Але все вирішилося в третій партії, сильнішою виявилася пара Романенко Роман / Булатецький Максим.

Загальний призовий фонд склав 9500 грн і був розподілений на 8 кращих чоловічих і 6 кращих жіночих команд. За 2 дні проведення турніру його відвідало понад 400 глядачів. Були представники телеканалів (ТРК, Інтер) і журналісти друкованих видань. Всі дні стояла комфортна сонячна погода. Крім грошових призів першій трійці фіналістів були вручені пам'ятні медалі, а переможцям дістався головний приз — Кубок Києва «Столичний» 2012.

Читати далі...