ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер «Кубка Тріатман II»

Дата, время
Понеділок, 2 Липень, 2012

У минулі вихідні в Києві на території Екстрім Парку (Парк Дружби Народів) відбулися змагання з триатлону «Кубок Тріатман II». 

Старт пройшов у форматі крос-кантрі тріатлону (по пересіченій місцевості) на дистанції: 500 м — плавання, 12 км — велоетап і 3 км — біг. Між собою змагалися близько сотні триатлетів.

Першим з води вийшов переможець першого етапу серії, а так же чемпіон України серед молоді Сергій Кохан з Житомира, другим — віце-чемпіон Світу в категорії «Мастерс» Олександр Білоус, чемпіон Світу з квадратлону, москвич Анатолій Нестеров відстав ще на 30 секунд. Велоетап пройшов по мальовничих полях парку. Незважаючи на рівнину, траса, що складається з двох кіл по 6 кілометрів не була позбавлена ​​складних ділянок, подоланням піщаних відрізків, містків, часткою орієнтування на місцевості. Після декількох вимушених зупинок Кохана наздогнав учасник естафетної команди і вони разом закінчили велоетап. Незважаючи на транзитну зону, де командам не потрібно було переодягати взуття і свіжість третього учасника команди, Сергій зміг відірватися від «суперника» і вдруге поспіль фінішувати першим як в індивідуальному та й в загальному заліку. Другим серед залізних людей, що подолали дистанцію самостійно, фінішував Анатолій Нестеров і третім - Микола Косенко.

У жіночому рейсі боротьба була ще запеклішою — призер першого етапу Катя Яковенко в цей раз зуміла відіграти втрачені після плавання секунди і випередити на 12 секунд Оксану Латнскую на фініші. Катя також обігнала гостю з Москви — Ірину Штепу і у відсутності лідера набрала такі бажані очки в загальний рейтинг в боротьбі за головний приз Серії — річну карту у фітнес-клуб мережі Sport Life.

Через короткий час після фінішу всіх переможців, а такими були природно все зуміли подолати дистанцію і себе, відбулося нагородження за підсумками змагань у вікових категоріях від 2-х років до 60-ти з призами від партнерів.

Читати далі...