ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На рингу Sport Life визначаться три чемпіони світу з боксу

Дата, время
П'ятниця, 16 Березень, 2012

16 березня напередодні Міжнародного турніру з професійного боксу High Power в фітнес + бокс-клубі Sport Life відбулася офіційна процедура зважування учасників турніру, а також відкрите тренування чемпіона світу за версіями WBC і IBO Олександра Спірко.

В результаті зважування учасників головного поєдинку вага Олександра Спірко склав 69,8 кг, вага його суперника Бека Шуцідзе — 68, 35 кг.

17 березня на рингу «Sport Life» відбудеться три титульні бої, де відразу три вихованця заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, Заслуженого тренера України Олександра Ліхтера вийдуть в ринг і оскаржать одразу три титули міжнародних боксерських організацій:

  • Вибуховою і небезпечний Тимур Ахундов, битиметься за пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBF з угорським профі Арпадом Ваассом (вагова категорія до57, 152 кг).
  • Стійкий і витривалий Віталій Копиленко битиметься за пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBF з непереможним російським чемпіоном Василем Тарабарова (вагова категорія до 72,574).
  • Олександр Спірко «Блискавичний» заявить своє право на черговий титул чемпіона світу за версією IBF проти мотивованого і амбітного Бека Шуцідзе (вагова категорія до 69, 855 кг).

Відзначимо, що Олександр Спірко на сьогоднішній день є чинним чемпіоном за версіями WBC і IBO.

Читати далі...