ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбулася закладка капсули нового фітнес-клубу Sport Life у Львові

Дата, время
П'ятниця, 24 Лютий, 2012

23 лютого у Львові відбулася урочиста церемонія закладки капсули, приурочена початку будівництва нового фітнес-клубу мережі в місті.

У церемонії взяли участь Голова Львівської міської ради Андрій Садовий, Керуючий партнер Групи компаній Sport Life Євген Шлігерскій, Заслужений фінансист України та інвестор Віталій Ломакович. Благословив початок будівництва Настоятель Храму Пресвятої Богородиці Орест Фредина.

«Ми за останні роки не побудували у Львові жодного нового спортивного комплексу. Мені дуже приємно, що сьогодні для сихівчан, в першу чергу, і для всіх львів'ян, які люблять спорт, ми заклали капсулу під будівництво нового спорткомплексу. Він повинен бути великий, потужний, з басейном», — сказав під час привітального слова мер Львова Андрій Садовий.

«Як священик, як житель міста, я дуже радий, що занедбане місце, зможе прийняти нові архітектурні форми. Бажаю, щоб тут завжди було багато спорту», — зазначив отець Орест Фредина.

«Крім матеріальних зобов'язань, я взяв на себе і моральний обов'язок. Навесні наступного року цей клуб ми відкриємо для всіх тих, хто хоче займатися спортом, хто хоче мати гарний настрій. Цей комплекс буде одним з кращих в Україні, адже його будують за сучасними технологіями. Тут будуть басейни для дорослих, для дітей, зали для різних видів спорту. Цей комплекс прикрасить Сихів», — зазначив Віталій Ломакович.

«Після завершення будівництва в новому фітнес-клубі загальною площею 5 000 м² буде 4 тренажерних зали, 3 басейни, 6 студій для проведень групових програм, дитячий клуб з розвиваючими та навчальними програмами, зал для ігрових видів спорту та 4 сквош-корти. У Києві вже функціонує 8 наших клубів, по Україні в 5 містах є Sport Life. Клуб на Сихові — це буде вже другий Sport Life в місті. Сьогодні відчинить свої двері для клієнтів наш фітнес клуб на Чорновола, 67б», — зазначив Євген Шлігерскій.

Читати далі...