ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life партнер «Матчу зірок Суперліги»

Дата, время
Неділя, 26 Лютий, 2012

У київському Палаці спорту пройшов «Матч зірок Суперліги». Це шоу вперше проходило в столиці України. За традицією баскетбольне свято почався з конкурсу захисників.

У фінал вийшли Маркус Вокер з «Говерли» і Стенлі Прінгл з «Дніпро-Азоту». Перемогу здобув івано-франківець, він пройшов дистанцію (слаломна подолання перешкод на дриблінгу, передачі без відскоку і з відскоком, кидок з лінії штрафного, і кидок з-під кільця) майже на 2 секунди швидше опонента.

У конкурсі триочкових кидків брали участь кращі снайпери Суперліги: Джек Макклінтон («Будівельник»), Річард Гуін («Ферро-ЗНТУ»), Олексій Печеров («Азовмаш»), Сергій Горбенко («Дніпро-Азот»), Олексій Онуфрієв («Миколаїв»), Руслан Отверченко (БК «Київ»), Максим Пустозвнов (БК «Донецьк») і Рейшон Террі («Хімік»). У фінал вийшли представники київських клубів Джек Макклінтон (21 очко) і Руслан Отверченко (19 балів). У вирішальній дуелі Джек набрав 14 очок, Руслан - 16.

У конкурсі слем-данків брали участь Вернон Гудрідж (БК «Київ»), Олександр Мішула («Дніпро»), Ленс Харріс («Галичина»), Ренді Калпеппер (Ферро-ЗНТУ), Віталій Коваленко (БК Донецьк), Брайан Девіс і Володимир Конєв («Кривбасбаскет»). Повинен був брати участь і переможець торішнього конкурсу данків Брайан Грін, він приїхав до Києва, але, на жаль, через травму не зміг взяти участь.

Матч легіонерів проти українців був не тільки справжнім шоу — найкращі баскетболісти Суперліги з задоволенням грали на публіку — але і увійде в історію, адже в ньому зафіксована така рідкісна для баскетболу нічия — 124:124. Ймовірно, увійде в історію і Стівен Бурт, рік тому отримав титул MVP, граючи за «Легіон», а в цьому році став найціннішим гравцем команди «Україна».

Читати далі...