ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Хурцидзе «розібрався» з ЛеУлье на рингу Sport Life

Дата, время
Вівторок, 4 Жовтень, 2011

Грузинський середньоваговик Автанділ Хурцидзе (26-2-2, 16 КО), який виступає за українську промоутерську компанію Elite Boxing Promotion, здобув швидку перемогу технічним нокаутом в другому раунді над американцем Джейсоном ЛеУлье (21-7-1, 8 КО).

Вірний своїй Фімен манері, за яку його прозвали «Торнадо», Хурцидзе зі стартовим гонгом обрушив шквал атак на голову і тулуб суперника, і вже в першому раунді ЛеУлье двічі опускався на настил рингу під градом ударів. Наступна трихвилинці стала останньою в цьому короткому і явно нерівному протистоянні: пропустивши чергову порцію важких «плюх», американець втретє опинився в нокдауні, після чого його кут викинув в ринг рушник. Відзначимо, що поєдинок мав статус рейтингового, тому що належить Автандилу титул чемпіона світу за версією IBO в середній вазі на кону не стояло.

Також в цей вечір боксер першої напівсередньої ваги Віктор Постол (15-0, 8 КО) здобув важку перемогу над Феліксом Лорою (14-8-5, 8 КО) з Домініканської республіки.

Перспективний український боксер першої важкої ваги Дмитро Кучер (13-0, 10 КО) впевнено перебоксував проживає в Чехії грузина Сандро Сіпрошвілі (25-9, 12 КО) в досить нудному 8-раундовому поєдинку з невеликою кількістю гострих моментів. Дмитро явно перевершував свого візаві в габартітах, техніці і ударної потужності і виграв практично кожен раунд.

У конкурентному і дуже видовищному бою на зустрічних курсах Марат Кулумбегов (3-0, 2 КО) здобув перемогу одноголосним рішенням над найдосвідченішим Володимиром Боровським (21-44-2, 10 КО). Суддівські записки після чотирьох раундів: 40-36, 40-37, 39-37 — все на користь Кулумбегова.

У поєдинку, який проходив вже після головної події вечора, одесит Микита Лукін (12-19-2, 4 КО) за допомогою Хасана Вишнякова (0-8) закрив останню поразку в послужному списку, після того як Вишняков відмовився від продовження бою після першого раунду. Відзначимо, що за перші (вони ж останні) три хвилини Хасан був грунтовно побитий і встиг побувати на підлозі в результаті пропущеного удару по корпусу.

Читати далі...