ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві пройшов фінал чемпіонату України з пляжного волейболу

Дата, время
Четвер, 25 Серпень, 2011

На території пляжно-розважального комплексу «Olmeca Plage» відбувся фінал чемпіонату України з пляжного волейболу. Крім того, що ця гра дуже видовищна і емоційна, пляжний волейбол був і залишається олімпійським видом спорту. 

Спортивне свято такого масштабу проводився в Україні вперше за 11 років. Партнер фіналу — мережа фітнес-клубів Sport Life.

Прекрасно обладнані майданчики «Olmeca Plage» брали цієї неділі найсильніших гравців з усієї України, які проходили відбіркові тури в шість етапів. У складі суддів — судді національної категорії — Ольга Лобанева, Василь Маєр, Сергій Овчарук, Сергій Лебедчук. В цьому році за перемогу в Чемпіонаті, крім чоловічих команд, змагалися також команди жінок.

У жіночому фіналі перемогу в Чемпіонаті України здобули киянки Олександра Ширяєва і Світлана Бабуріна. Звання кращий гравець Чемпіонату України серед жінок сезону 2011 отримала Світлана Бабуріна.

Серед чоловічих команд бронзу вибороли Костянтин Медяник і Олександр Дергунов з Ужгорода. За перемогу в Чемпіонаті грали дві команди із Запоріжжя. У підсумку, Сергій Михайлов і Павло Остапенко залишилися на другому місці. Золоті медалі та Кубок переможців дістався Миколі Бабичу і Олександру Іойшеру.

Читати далі...