ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life на Петрівці чекає глобальна реконструкція

Дата, время
Середа, 29 Грудень, 2010
Sport Life на Петрівці чекає глобальна реконструкція

Про це заявив журналістам на прес-конференції засновник Групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов. Він також повідомив про намір інвестувати близько $ 2,5 млн. В реконструкцію діючого в Києві фітнес-клубу Sport Life, розташованого в ТЦ Plasma на Петрівці.

В рамках реконструкції фітнес-клубу заплановано збільшення його площі на 1,5-2 тис. м². Дмитро Єкімов заявив, що в найкоротші терміни буде побудований басейн, який відповідає всім світовим стандартам і вимогам. На території такого басейну можна буде проводити змагання не тільки на рівні міста і країни, а й на міжнародному.

Також буде відкрита велика студія для занять боксом на професійному рівні. Вперше в Києві буде відкрито великий жіночий тренажерний зал на окремому поверсі фітнес-клубу. Після реконструкції фітнес-клубу його площа буде більше 7 000 м².

При цьому Дмитро Єкімов зазначив, що реконструкція клубу буде здійснюватися паралельно з його функціонуванням і передбачає його закриття тільки на два тижні в травні наступного року. «Будівництво басейну ми закінчимо до 1 вересня. До кінця травневих свят основний фронт робіт буде зроблений», — додав він.

Також Дмитро Єкімов повідомив журналістам плани з розвитку мережі на 2011-2012 рр. «До кінця 2012 року в Україні буде 25 фітнес-клубів Sport Life. Ми ведемо переговори практично по всіх великих містах, і, сподіваюся, до середини наступного року ми підпишемо від одного до трьох клубів в кожному місті-мільйоннику в Україні. Наш план по Києву до Євро-2012 відкрити близько 10 клубів».

Читати далі...