ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На презентації нового фітнес-клубу Sport Life українець встановив світовий рекорд

Дата, время
Середа, 28 Квітень, 2010

Вчора в Києві відбулася презентація нового фітнес-клубу Sport Life (вул. М.Гринченко, 2/1).В рамках урочистого заходу в фітнес-клубі був встановлений абсолютний світовий рекорд з віджимання на одній руці на тильній стороні долоні в упорі лежачи за одну хвилину. Рекорд встановив 22-х річний Микола Обмелько, віджати за 42 секунди 58 раз!!!

Раніше українці вже встановлювали світовий рекорд. До вчорашнього дня рекордсменами були Олександр Бойко, який в 2009 році віджався 52 рази / хвилину і його попередник Мирослав Федчук (47 раз/хвилину).

Крім встановлення спортивного досягнення відбулася презентація і самого фітнес-клубу. Заслужені майстри спорту, кращі тренера мережі фітнес-клубів Sport Life продемонстрували свою неперевершену майстерність по джиу-джитсу (найдавніший вид японської боротьби), таеквон-до (вид бойового мистецтва з потужною і ефективною технікою), капуейро (бразильське бойове мистецтво), стрип пластиці та ін.

Хореографи Олена Шоптенко і Дмитро Дікусар провели майстер-клас для всіх охочих навчитися танцювати.

Приїхали привітати гостей також співак Василь Бондарчук та гурт «Пара нормальних».

«Клуб цікавий, коли в ньому не тільки ультрасучасне обладнання, а й багато людей. Коли сюди можна прийти і познайомитися, знайти однодумців і розширити коло спілкування, і такі можливості надає наш новий клуб Sport Life Протасов Яр. На момент відкриття клубу у нас вже близько 3,5 тис. Клієнтів », прокоментував засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

Читати далі...