ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Мережа фітнес-клубів Sport Life надала підтримку української збірної з Таеквон-До

Дата, время
П'ятниця, 19 Березень, 2010

З 10 по 14 березня в м. Барлетта, Італія пройшов XXV Чемпіонат і XVI Першість Європи і з Таеквон-До версії Міжнародної Федерації Таеквон-До (ITF).

Після досить ефективною, і як показала практика, результативною підготовки на спеціально обладнаній і прекрасно оснащеної спортбазе фітнес клубу SPORT LIFE на Петрівці м.Києва, збірна України успішно виступила продемонструвавши найкращі спортивні результати.

Черговий раз повторивши успіх Чемпіонату Європи-2003 року (м.Кошице, Словаччина) та Чемпіонату Європи-2009 року (м Зрече, Словенія), Українська команда знову посіла 2-е почесне місце в загальнокомандному заліку серед 29 країн-учасниць (700 учасників ), завоювавши 10 золотих, 7 срібних і 14 бронзових медалей в різних розділах змагань по таеквон-до ІТФ.

А наші юніорки (14-17 років) під керівництвом старшого тренера юніорської збірної Нащінец Андрія Олександровича, блискуче виконали поставлене на них тренерами завдання, завоювавши 1-е місце в командних спарингах (бої без урахування ваговій категорії), залишивши позаду традиційно-сильні команди Росії , Чехії, Болгарії, Греції і Хорватії, 1-е місце в командному спецтехніки (стрибки з розбиванням дощок у висоту і довжину), 1-е місце в самообороні (заздалегідь підготовлена ​​демонстрація вуличного бою одного спортсмена проти кількох суперників збройних різною зброєю із застосуванням бойової неспортивної техніки таеквон-до), а так само 2-е місце в комплексах формальних вправ (Туль — так званий бій з тінню, є основою базової техніки таеквон-до).

Читати далі...