ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став партнером спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами 2009»

Дата, время
Неділя, 31 Травень, 2009
Sport Life став партнером спортивно-благодійної акції «Пробіг під каштанами 2009»

31 травня, на Майдані Незалежності, пройшов 17-й «Пробіг під каштанами» — головна спортивно-благодійна акція столиці. Переможців нагородили абонементами в кращий фітнес-клуб міста — Sport Life.

«Пробіг під каштанами-2009», пройшов випробування кризою і відбувся! Як кажуть, випробування або роблять ще сильніше, або вбивають. Але Пробігом був обраний перший шлях - переможний і благородний. Заклик приєднається до доброї ініціативи, що робить реальний внесок у порятунок дитячих життів, підтримали тисячі небайдужих людей, серед яких і команда Sport Life в складі 108 осіб.

Вранці, 31 травня, Київ потонув у благородстві, єдиному прагненні допомагати, потонув в масштабному святі, який зібрав 8 645 людей на старті заради Життя. В цьому році число учасників перевищила три попередніх марафону, разом узятих.

Крім веселощів і масштабної соціальної активності, Пробіг, як завжди, став показовим спортивним змаганням. Вирватися з бурхливого моря бігунів було нелегко, але справжні герої свята стали відомі вже через кілька хвилин. Всі переможці «Пробігу під каштанами-2009» отримали заслужені нагороди та подарунки, а призери — річні абонементи у фітнес-клуб Sport Life.

Постійними учасниками Пробігу є спортсмени-Колясніков, які з кожним роком покращують свої результати і демонструють мужність і силу на шляху до Добра. Переможців-візочників нагороджувала Тетяна Рамус, відома телеведуча і меценат, яка висловила своє захоплення від прикладених усіма зусиль для досягнення спільної мети — здоров'я дітей.

Читати далі...