ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life провів Кубок України з міні-футболу серед телеканалів

Дата, время
Неділя, 1 Березень, 2009
Sport Life провів Кубок України з міні-футболу серед телеканалів

У турнірі взяли участь команди П'ятого каналу, 1 + 1, Нового каналу, СТБ, Мегаспорт, інтернет-каналу UkrTube.com.ua, Українського медіахолдингу, а також, команда зірок шоу-бізнесу FC Maestro. Ігри проходили в київському фітнес-клубі Sport Life.

У неділю, 1 березня, в Києві відбувся перший Кубок України з міні-футболу серед команд українських телеканалів.

Доля Кубка вирішувалася в протистоянні команди телеканалу Мегаспорт і FC Maestro. По ходу матчу журналісти двічі лідирували в рахунку, однак зірки змогли нав'язати боротьбу і, зрівнявши рахунок, перевели гру в овертайм — 2:2.

У додатковий час гравці збірної зірок українського шоу-бізу, тренером якої є знаменитий в минулому динамівець Василь Кардаш, зуміли вирвати перемогу - 5: 3.

«Існує магія футболу. Цей вид спорту має незрозумілою об'єднує і надихає силою, і її дія можна відчувати і в масштабах двору, і в масштабах цілої держави. Особливо в Україні, де існують давні футбольні традиції. Організувавши цей турнір, ми хотіли нагадати, що немає нічого кращого ніж активний відпочинок і здоровий спосіб життя», — сказав Дмитро Єкімов, засновник групи компаній Sport Life.

Всі учасники турніру, від Генерального спонсора компанії «SantaVita», отримали в подарунок набори сухофруктів для якісного і здорового харчування.

Читати далі...