ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Конкурс краси «Міс Арена і Міс Sport Life»

Дата, время
П'ятниця, 1 Серпень, 2008
Конкурс краси «Міс Арена і Міс Sport Life»

1 серпень самої гарячий клуб столиця стала Arena Dance Club, який чи не тріщав по швах від кількості бажає побувати на самому яскравому захід цього літа — фінал конкурс «Міс Арена і Міс Sport Life».

Вечірка, старт якої традиційно затягнувся на годину, пройшла настільки динамічно і нетрадиційно, що у глядачів не було ні хвилинки розслаблення.

Втім, розслабитися гостям не давали і інші гості — щоб побачити дійство, доводилося чи не підстрибувати. Але холодний «Мохіто», чудова музика і чарівні красуні, дефілюють по подіуму, все-таки підкупили публіку і прикували увагу до сцени.

Ведучі церемонії стала телеведучою Василіси Фролової і співак Василя Бондарчука, які задавали учасниця досить каверзні питання, на кшталт: «Як красиво натякнути незнайомий чоловік, пригостили тебе пиво в клубі, що тобі до душі Карибського коктейлю або ром Bacardi?» Або «Зима. Ви йде з клубу, і вам в гардеробі, помилково, видали чужий приголомшлива шубка. Ви вже було одягли її, вирішивши скористатися моментом, але тут підійшла господиня. Що ви їй скажете?».

До слова, дівчата абсолютно не губилися і вільно відповідали на свої питання: мабуть, такі ситуації для них — не верх екстриму.

У складі журі конкурс увійшов Юрій Нікітін, співак Женя Фокін, генеральний директор Arena Entertainment Дмитро Комаренко, глава правління музичного телеканалу М1 Олександр Асаулюк з дружиною — дизайнер модного будинку МОА мода — Марина Асаулюк.

Їм було дуже складно вибрати одну з дівчат. Втім, допомогти їм були покликані і гості, які могли вибрати «Міс глядацьких симпатій». І все ж через дві години яскраве шоу, красиві наряди, таємничість і чарівність, що панує при кожному виході дівчата, ведучі оголосили переможниці.

За підсумками голосування журі «Міс Арена» стала чарівна блондинка Олеся Слепова, в майбутньому - солістка нової музичної групи. Звання «Міс Sport Life» отримала приваблива брюнетка Світлана Серватюк, а «Міс глядацьких симпатій» дістався вогненно рудої красуні Тетяні Кирилюк.

Читати далі...