ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life відбулись фінальні ігри чемпіонату України з баскетболу

Дата, время
Понеділок, 1 Травень, 2017

29 квітня і 1 травня в столичному Палаці Спорту, за підтримки Sport Life, відбулися два перші матчі фінальної серії чемпіонату України з баскетболу. У вирішальних іграх зійшлися два кращі клуби країни — київський «Будівельник» і южненський «Хімік». Серія триватиме до трьох перемог однієї з команд. Після двох матчів рахунок 1: 1.

У першій атаці зустрічі, пропустивши два очки від «Хіміка», «Будівельник» вистрілив ривком 10: 0, головними героями якого стали Руслан Отверченко і Генрі Дугат, котрі вперше за довгий час з'явилися в старті. Протягом всього поєдинку «Будівельник» мав невелику перевагу і тільки розконцентрація господарів в останній десятихвилинці дозволила гостям відіграти відставання в 13 очок. Капітан БК «Хімік», Олександр Рябчук набрав в четвертій чверті сім очок і забив вирішальний кидок після передачі В'ячеслава Петрова. Таким чином «Хіміку» вдалося зрівняти рахунок за три хвилини до закінчення ігрового часу і вирвати мінімальну перемогу — 67:66.

Зробивши відповідні висновки, у другому поєдинку «Будівельник» зіграв в більш командний баскетбол. Дозволивши гостям, відчути в 3-му періоді впевненість, «будівельники» зібралися і дуже якісно провели фінальні 10 хвилин матчу. Завдяки чому здобули важливу перемогу — 71:64 (17:17, 20:17, 8:16, 26:14). Як результат, київський «Будівельник» зрівняв рахунок 1: 1 в протистоянні з южненським «Хіміком» у фінальній серії плей-офф Суперліги.

Повторні фінальні поєдинки між командами відбудуться 4 і 6 травня в м. Южне. Якщо після них не визначиться чемпіон, вирішальний 5-й поєдинок пройде 9 травня в київському Палаці Спорту.

Читати далі...