ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life взяв участь в ІІІ Київському фестивалі фітнесу

Дата, время
Понеділок, 22 Травень, 2017

21 травня в Національному університеті фізичного виховання і спорту України відбувся ІІІ Київський фестиваль фітнесу.

У фестивалі взяли участь кращі українські фахівці сфери фітнесу та здоров'я. Учасником і партнером фестивалю стала мережа фітнес-клубів Sport Life, виробники спортивної та оздоровчої продукції, а також виробники та представники фітнес-обладнання.

В рамках Київського фестивалю фітнесу відбулася фітнес-конвенція, де провідні українські фітнес-інструктора провели авторські програми і майстер-класи. Так, сертифіковані тренера фітнес-клубів Sport Life проводили майстер-клас за наступними напрямками: Power і Fitness Yoga, Aerobic Dance і Step Aerobic. Інші інструктора фітнес-індустрії провели тренування за напрямками: Dynamic stretching, Zumba fitness, Contact training і Blackroll. Всі учасники фітнес-конвенції після завершення авторських тренувань отримали сертифікати.

На реабілітаційному і SPA-форумі Київського фестивалю фітнесу провідні фахівці обговорили інноваційні технології в діагностиці та вирішенні проблем поперекового відділу хребта засобами оздоровчого фітнесу. Також були представлені SPA-масажі: креольський, лімфодренажний та енергетичний масаж стоп.

А в програму бізнес форуму фестивалю були включені питання створення нових фітнес-центрів, розвитку діючих спортивних клубів, моменти внутрішньоклубного сервісу, роботи з персоналом та роботи відділів продажів.

ІІІ Київський фестиваль фітнесу дав чудову нагоду інструкторам, менеджерам фітнес-клубів, вчителям фізичної культури, інструкторам дошкільних установ і студентам профільних вузів отримати сучасні знання і обмінятися досвідом роботи в області оздоровчого фітнесу та фізичної рекреації.

Читати далі...