ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав змагання «Ми — Чемпіони» і Чемпіонат Києва з сімейного спорту

Дата, время
Понеділок, 22 Травень, 2017

20 травня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life в столиці відбулося кілька спортивних подій.

У ТРЦ «КАРАВАН» пройшли міжкорпоративні дитячі спортивні змагання «МИ — ЧЕМПІОНИ». У змаганнях брали участь 38 дитячих команд, що представляють провідні компанії України. Команди складалися з дітей співробітників компаній, тому дітки не просто змагалися, а і представляли честь компаній своїх батьків. Головним елементом змагань були спортивні естафети. В ході змагань маленькі учасники повинні були проявити свої здібності та навички в швидкості, точності і спритності.

За результатами змагань в першій підгрупі 1-е місце виборола команда «Ягуари», 2-е місце — команда «Шалені мегабайці», 3 місце — команда «Амвей Тім». У другій підгрупі 1-е місце виграла команда «Викрутаси», 2 місце — команда «Датагрупіки», 3 місце — команда «МегаКідс». Абсолютним чемпіоном змагання «МИ — ЧЕМПІОНИ» стала команда «Ягуари», яка набрала рекордні 42 бали!

Завдяки учасникам і гарячій підтримці вболівальників атмосфера заходу була по-справжньому спортивна, а енергетика просто зашкалювала!

Також 20 травня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся останній відбірковий етап Чемпіонату Києва з сімейного спорту. За дві останні путівки в Суперфінал боролися сім'ї Дніпровського району. За результатами змагань Чемпіоном Дніпровського району стала сім'я Іванових, 2-е місце посіла родина Кожушко, 3-е місце дісталося сім'ї Дротвінських. У фінальних змаганнях Дніпровський район представлятимуть сім'я Кожушко і сім'я Дротвінських. Родина Іванових, яка зайняла 1-е місце, в Суперфіналі брати участь не зможе, так як на момент фінальних змагань дитині буде 14 років, а згідно Положення брати участь можуть сім'ї з дітьми від 7 до 13 років.

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів у Суперфіналі, який відбудеться 28 травня в День Києва на Хрещатику.

Читати далі...