ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Свято до Дня захисту дітей від Одеської міськради і Sport Life

Дата, время
Понеділок, 5 Червень, 2017

З 1 по 4 червня в сонячній Одесі пройшли святкові заходи, приурочені до Дня захисту дітей. Святкова програма включала розважальні шоу, різноманітні атракціони, конкурси, ярмарки, розваги та концерти у всіх районах міста.

Мережа фітнес-клубів Sport Life виступила партнером масштабного святкування Міжнародного дня захисту дітей в Одесі. Sport Life організував велику дитячу зону в Міському Саду, яку протягом чотирьох днів відвідала величезна кількість діток різного віку. Тренера фітнес-клубу проводили цікаві творчі заняття та майстер-класи, як для малюків, так і для доросліших дітей. Всі бажаючі могли взяти участь у створенні різноманітних саморобок, помалювати або зліпити з тіста свій шедевр. А поки одні діти займалися у творчій зоні, інші могли пограти з м'ячиками, пострибати на фітболі або покрутити хула-хуп в спортивній зоні. Також в дитячій зоні було встановлено великий батут, де всі бажаючі діти стрибали і веселилися. Поруч з батутом були розташовані спеціальні турніки і бруси, на яких спортсмени показували свої вміння і знайомили всіх з культурою стріт воркаута. А ще всі дітлахи отримали дуже смачне морозиво і яскраві повітряні кульки!

Також на головній вулиці міста була встановлена сцена, на якій протягом першого святкового дня виступали переможці конкурсу «Зоряна юність Одеси», відбувся фестиваль «Одеський Хоровод», шоу «Вибухова наука», гала-концерт від «Нашого радіо» та шоу-програма артистів продюсерського центру "StarTime". У перший день святкової програми був зареєстрований дитячий масовий рекорд України — понад тисячу хлопців та дівчат вишикувалися в цифру «1». Також в рамках святкування на сцені пройшов фестиваль дитячих відео-блогерів. Вони ділилися своїм досвідом ведення блогів, спілкувалися з публікою і фотографувалися з маленькими шанувальниками. А ввечері для гостей і жителів міста виступав Monatik, який радував публіку улюбленими хітами.

З упевненістю можна сказати, що це веселе і яскраве свято до Дня захисту дітей надовго запам'ятається дітям та їх батькам!

Читати далі...