ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Ігор Лисов та Дмитро Єкімов анонсували чемпіонат Європи зі стрибків у воду

Дата, время
Четвер, 8 Червень, 2017
Ігор Лисов та Дмитро Єкімов анонсували чемпіонат Європи зі стрибків у воду

В фітнес-клубі Sport Life на Теремках відбувся прес-тур, на якому показали, як проходить підготовка до чемпіонату Європи зі стрибків у воду. Дана подія викликала колосальний ажіотаж серед ЗМІ. Подію відвідали телеканали: СТБ, ICTV, Новий, 24 Канал, 5 Канал, а також більше 10 інтернет та друкованих видань.

«Наша збірна досить успішно виступає на європейських турнірах, входить в четвірку кращих спортивних команд Європи. У минулому році Європейська асоціація плавання прийняла рішення передати Україні право проводити чемпіонат Європи, — сказав під час прес-туру, президент Федерації зі стрибків у воду, Ігор Лисов. — В цьому заході братиме участь 24 європейські країни. Ми очікуємо близько 150 спортсменів і делегацію — близько 300 осіб. Ми вже зустріли представників збірної Великобританії, Німеччини та Болгарії, і очікуємо учасників з інших країн. А урочисте відкриття чемпіонату Європи зі стрибків у воду і змагання розпочнуться з 12 червня».

«Зараз Sport Life налічує 50 фітнес-клубів, ми плануємо зростання мережі до 100 фітнес-клубів в найближчі три роки, що можна буде всерйоз вважати колосальним внеском у розвиток спортивної інфраструктури держави і масове оздоровлення населення країни, — зазначив засновник групи компаній Sport Life, Дмитро Єкімов. — Кожен клуб має свою особливу фішку, вид спорту під який він був задуманий. У цьому клубі Sport Life Теремки ми приймаємо чемпіонат зі стрибків у воду. У Львові ми готові приймати чемпіонати зі сквошу. У київському клубі на Чернігівській — чемпіонати з боксу і єдиноборств».

Пан Єкімов також підкреслив: «Україна може пишатися проведенням чемпіонату Європи з футболу EURO 2012. В цьому році — блискучим проведенням Євробачення, а в понеділок розпочинається чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Саме це і формує позитивний імідж України на міжнародній арені».

Нагадаємо, що чемпіонат Європи зі стрибків у воду пройде з 12 по 18 червня в Sport Life Теремки. ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Читати далі...