ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві відбувся пробіг Kyiv Color Run під кольоровим дощем

Дата, время
Понеділок, 5 Червень, 2017

4 червня на Контрактовій площі за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life вже в четвертий раз відбувся кольоровий пробіг Kyiv Color Run. У цьому унікальному святі бігу і фарб взяло участь близько 2500 учасників різних вікових категорій, в тому числі і діти.

Спортсмени долали дистанції 3 і 6 км під «кольоровим дощем» з фарб холі, музику від DJ і оплески понад 5 тисяч глядачів. Кольоровий пробіг охопив центральні вулиці столиці — вул. Сагайдачного та вул. Костянтинівську. Перед стартом відбулася традиційна розминка з тренером і дитячий забіг на 800 м.

Пробіг також був присвячений Дню захисту дітей і всі виручені кошти від благодійного дитячого забігу — 50 000 грн відразу після проведення заходу були передані дитячому відділенню онкогематології Київського обласного онкодиспансеру. Також всі бажаючі могли принести кольорові олівці, фломастери, фарби і альбоми для малювання на пункти видачі стартових номерів учасників на подарунки дітям, які потребують підтримки і віри в одужання. Всі зібрані канцтовари також передані дітям дитячої онкогематології.

Після пробігу всіх учасників чекав лотерейний розіграш цінних призів від партнерів заходу. А власники найяскравіших, незвичайних і креативних костюмів також були нагороджені подарунками. Подія Kyiv Color Run стало святом не тільки для спортсменів, а й для всіх любителів яскравого і динамічного відпочинку!

Читати далі...