ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Львові відбувся матч американського футболу між «Левами» і «Джокерами»

Дата, время
Понеділок, 26 Червень, 2017

25 червня на стадіоні СКА у Львові за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся матч Української ліги американського футболу дивізіону В між львівською командою «Леви» і командою «Джокери» з Києва. Ситуація в цьому дивізіоні була найцікавіша. Обидві команди входили в групу лідерів свого дивізіону і мали в активі по дві перемоги при одній поразці. «Леви» в минулому турі, зазнали першої поразки, поступившись на виїзді вінницьким «Вовкам» з рахунком 25 - 11. Тому команда горіла бажанням реабілітуватися перед своїми вболівальниками. А для «Джокерів» цей поєдинок став першим по-справжньому виїзним.

У першій чверті гри квотербек Василь Сивохопа і ресивер Андрій Загайний з команди «Джокери» відкрили рахунок в матчі. Друга чверть для киян видалася менш вдалою. «Леви» зрівняли рахунок завдяки винесенню від квотербека Северина Федини, і заробили додаткове очко на реалізації. Після перерви «Джокери» так і не зуміли зібратися: багато помилок в нападі і метушня в захисті перед непередбачуваним нападом «Левів». Третя чверть матчу була особливо багатою на пасові комбінації львів'ян. Наприклад, відмінний дальній пас на Михайла Москальова. Далі слідує тачдаун на виносі від ранінбека «Левів» Ігоря Беднарчика, і одноочкова реалізація від Олега Яблонського. А лайнбекер «Левів» Владислав Литвинюк позбавив «Джокерів» останніх шансів відігратися. У заключній чверті він завдав видовищний тачдаун після підбору фамбла.

Як результат, матч між командами «Леви» і «Джокери» закінчився з рахунком 21-6. Наступний матч «Джокери» зіграють вдома 8 липня проти одеських «Піратів». А «Леви» 22 липня поїдуть в Київ до місцевих «Слов'ян».

Читати далі...