ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся заключний етап «Столичний» 2017 з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд

Дата, время
Понеділок, 7 Серпень, 2017

З 4 по 6 серпня 2017 за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся заключний 3-й етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний» 2017 з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд. На майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу Free Gen Beach Club, на території Екстрім-парку за звання кращих змагалися 29 чоловічих команд і 18 жіночих команд, що представляли такі міста України — Київ, Черкаси, Чернігів, Українка, Житомир, Одеса, Дніпро.

Серед чоловічих команд перемогу здобула команда, яка тиждень до цього перемогла в XXIII Дефлімпійських іграх — Цапкаленко Микола і Кошкаров Антон. Спортсмени також зайняли загальне 1-е місце за підсумками трьох етапів і стали чемпіонами! 2-е місце і срібні медалі дісталися команді, що представляла місто Чернігів — Клименок Олександр і Леоненко Володимир. 3-е місце у представників двох міст: бронзу вибороли майстер спорту міжнародного класу, киянин Остапенко Павло і представник міста Одеси — Насібулін Георгій.

Серед жіночих команд головну перемогу здобули Безпалько Міла і Луніна Діана, спортсменки також стали переможницями в загальному заліку. 2-е місце на етапі і в загальному заліку у команди з Києва — Коваленко Катерини і Косяк Анни. 3-е місце на етапі і в загальному заліку завоювали Пересада Вероніка і Борисенко Олена.

Всіх переможців нагородили цінними подарунками від партнерів заходу. А кращі учасники зможуть займатися спортом в мережі фітнес-клубів Sport Life і підтримувати себе у відмінній формі.

А 12-13 серпня відбудеться 3-й етап чемпіонату «Столичний» 2017 серед змішаних команд, який пройде в рамках аматорського чемпіонату України з пляжного волейболу.

Читати далі...