ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер Race Nation в Одесі

Дата, время
Понеділок, 7 Серпень, 2017

4-5 серпня в Одесі за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся забіг «Гонка Нації». Видовищні змагання на витривалість на трасах з перешкодами, в яких взяло участь понад 1000 любителів екстремального відпочинку, пройшли в локації під назвою «Місто у Моря Чорноморська Рів'єра» — на Південній дорозі в селі Фонтанка. Протягом двох днів за цією спортивною подією спостерігали близько 5 тисяч глядачів. У забігу брали участь, як спортсмени з усіх куточків України, так і з ближнього і далекого зарубіжжя. Найбільшою за чисельністю була команда з Молдови, яку представляли 40 учасників.

Забіги проходили в традиційних дистанціях: «Забіг Сили» — 5 км і «Забіг Волі» — 10 км, а родзинкою одеського етапу став «Нічний забіг» на 3 км. У «Забігу Волі» перемогу здобув Денис Нікулін з Дніпра, який подолав 10 км і 25 перешкод з результатом 1: 27: 48. У жіночому етапі першою фінішувала Інна Коваленко з Донецька з показником 1:38:46. А в «Забігу Сили» переможцем став Козачок Дмитро. Він подолав 5-кілометрову трасу з 20 перешкодами з результатом 43:38. У жіночій категорії першою фінішну лінію перетнула Левенцова Ірина з результатом 57:03.

З огляду на неймовірну спеку, яка досягала 40 градусів, і без того непрості траси з перешкодами стали для учасників «Гонки Нації» справжнім випробуванням на витривалість.

Організатор «Гонки Нації» Юрій Подлєсний розповів про особливості одеського етапу забігу: «Ми врахували аномальні погодні умови і добре підготувалися до них: по всій трасі встановили додаткові пункти гідрації, де можна було попити і освіжитися. Спортсменам надали понад 5 тисяч пляшок води. По всьому маршруту працювали близько 100 волонтерів, медиків — наданих мальтійської службою порятунку, а також мед. персонал і 3 «карети" швидкої допомоги. Забіги, які повинні були пройти по самій спеці, були перенесені на більш пізній час».

Переможці «Гонки Нації» були нагороджені призами від партнерів змагання і отримали масу емоцій і вражень!

Мережа фітнес-клубів Sport Life надає партнерську підтримку на кожному етапі гонки і щиро вболіває за учасників. Бажаємо спортсменам і надалі підкорювати нові висоти!

Читати далі...