ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві відбулася гонка з сюрпризом «AQUATHLON»!

Дата, время
Понеділок, 14 Серпень, 2017

12 серпня на території Труханового острова за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life пройшли перші змагання «AQUATHLON». Акватлон — це крута гонка, в якій справжні атлети випробовують себе в двох дисциплінах, послідовно долаючи дистанції плавання і бігу.

У цьому видовищному заході взяло участь близько двохсот осіб, для яких організатори підготували цікавий сюрприз — старт гонки проходив з баржі, яка відвозила атлетів від берега на належну відстань.

Змагання складалися з двох дисциплін: дистанція Standard-500, яка включає в себе 500 метрів плавання і 3 км бігу, а також дистанція Standard-1000, яка передбачає 1000 м плавання і 10 км бігу. Крім індивідуальних гонок в змаганнях також була категорія Естафета.

Переможцем на дистанції Standard-500 серед чоловіків став Єгор Рубанський, який фінішував з результатом 20 хв 36 сек. Атлет випередив свого конкурента Олександра Осипчука на 1 секунду! Серед жінок у цій дисципліні перше місце посіла Оксана Соколова з результатом 28 хв 4 сек.

У категорії Standard-1000 найкращий час показав Олександр Хадико, який подолав дистанцію за 50 хв 34 сек. А серед жінок перше місце посіла Барановська Лілія з результатом 56 хв 54 сек.

Категорію Естафета в Standard-500 виграли Олександр Скарлат і Катя Совенко. А в Standard-1000 перше місце завоював дует Герасима Романа та Миколи Лабовського, які подолали випробування за 52 хв 16 секунд.

Перша у своєму роді гонка «Акватлон» пройшла на «ура», подарувавши учасникам незабутні емоції, нові враження і можливість випробувати свої сили.

Читати далі...