ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Вперше в Україні відбувся трейловий забіг «The rolling stones trail»

Дата, время
Понеділок, 4 Вересень, 2017

3 вересня в Національному природному парку «Олешківські піски» за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся перший в Україні повністю пустельний забіг «The rolling stones trail».

Спортсмени з різних міст України — Києва, Дніпра, Львова, Харкова, Херсона, Івано-Франківська, Луцька, Одеси, Кривого Рогу, вийшли на старт, щоб кинути виклик пустелі, а також випробувати свою витривалість і сили.

Організатори підготували для учасників дистанції на 25 і 50 км. Траса обох дистанцій забігу проходила унікальною місцевістю Херсонської області, піщаними барханами другої за величиною пустелі Європи «Олешківські піски».

На дистанції 25 км з часовим лімітом 4 години головним переможцем серед чоловіків став Кліменко Едуард з результатом 2:22:40. Другим з результатом 2:27:28 фінішував Пічурін Роман. Третім дистанцію подолав Якимов Дмитро з фінішним показником 2:30:15. Серед жінок в часовий ліміт вклалися 2 спортсменки. Перше місце дісталося Горшковій Дар’ї, яка фінішувала з результатом 3:04:38, а другою дистанцію подолала Матвіїв Ірина з показником 3:38:29.

Дистанцію 50 км із загальним лімітом часу в 8 годин серед чоловіків першим подолав Живов Дмитро з фінішним показником 5:54:20. Друге місце в боротьбі з пустелею завоював Лисенко Андрій, результат якого 6:01:44. Третім дистанцію подолав Яндульський Станіслав з результатом 6:39:46. Серед жінок на цій дистанції стартувало 3 спортсменки, а в ліміт часу уклалася тільки Мележик Юлія з фінішним показником 6:51:34.

Всі спортсмени, які наважилися випробувати свої можливості в «The rolling stones trail», отримали неймовірний досвід бігу піщаними барханами в екстремальних умовах і незабутні емоції! А кращих нагородили абонементами від партнера забігу, мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...