ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Пирогово відбувся забіг Race Nation!

Дата, время
Понеділок, 4 Вересень, 2017

2 вересня на мототреку Пирогово за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся забіг з перешкодами Гонка Нації. Більше тисячі любителів екстремального проведення часу вирішили випробувати свої можливості і просто перенестися з міського життя в світ спорту.

Традиційно для спортсменів організатори підготували «Забіг Сили» — 5 км і «Забіг Волі» — 10 км.

На дистанції «Забіг Волі» головним переможцем став Дмитро Бойко з Сум, який фінішував на цій нелегкій трасі за рекордно малу кількість часу — 1 година 17 хвилин. У жіночій категорії перше місце на цій дистанції завоювала киянка Олена Мельникова, яка подолала всі перешкоди за 2 години 1 хвилину.

Переможцем «Забіг Сили» став Олексій Сіденко. Атлет подолав 5 км і 20 перешкод за 45 хвилин і 45 секунд. Найпершою серед жінок була Анастасія Шаманська, яка пройшла дистанцію за 1 годину і 8 хвилин.

Також відбулися командні забіги. Серед команд в «Забігу Сили» першими прийшли спортсмени команди «1*1», а в «Забігу Волі» на 10 кілометрів тріумфаторами стали учасники з «Чудової п'ятірки».

Організатор екстремальної гонки Юрій Подлєсний наголосив на досягненнях учасників: «Ми врахували особливості мототреку і постійно зростаючий рівень учасників. Саме через те, що з кожною гонкою до нас приходять все більше підготовлені та заряджені на перемогу люди, сьогодні змагання вдалися на славу! Як зазвичай, хочу подякувати всім, хто доклав руку до проведення «Гонки Нації» – волонтерам, мальтійській службі порятунку, медикам «швидкої» і, звичайно ж, спортсменам. Ви найкращі. Пишайтеся собою!»

Переможці Race Nation були нагороджені призами від партнерів змагання, одним з яких виступає і мережа фітнес-клубів Sport Life. Бажаємо спортсменам нових досягнень!

Читати далі...