ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав масштабний забіг INTERSPORT RUN UA 2017!

Дата, время
Понеділок, 11 Вересень, 2017

10 вересня в Києві за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбулися головні спортивні події місяця — третій щорічний забіг INTERSPORT RUN UA 2017 і спортивний фестиваль INTERSPORT FEST. Ці спортивні заходи, присвячені Дню фізкультури і спорту, зібрали на Хрещатику 10 тисяч любителів спорту, серед яких професіонали, олімпійські зірки і просто любителі активного способу життя.

Забіг INTERSPORT RUN UA 2017 цього року зібрав близько 6 тисяч бігунів з усієї України. Традиційно організатори підготували для учасників забіг на дистанціях: 10, 5 і 2 км.

Переможцями головної дистанції 10 км стали спортсмени з Івано-Франківська. Серед чоловіків перше місце виборов Ігор Гелетій з результатом 32: 01,9 хв. Другим фінішної прямої досяг киянин Руслан Савчук, який програв Ігорю всього 3 секунди! Третім з результатом 32: 43,3 хв. фінішував також киянин Вадим Рогозовський.

Серед жінок головною переможницею стала Валерія Зіненко з показником 36: 38,5 хв. Друге місце — у Олени Бурковської, а третьою фінішувала спортсменка Тетяна Вилисова.

Переможці були урочисто нагороджені, а для всіх фінішерів головної дистанції організатори підготували пам'ятні медалі.

Також в цьому році відбулися командні забіги, серед яких INTERSPORT TEAMRUN 4х5 км для команд з 4-х чоловік на дистанції 5 км. І вперше в рамках INTERSPORT RUN UA відбувся яскравий сімейний забіг FAMILY RUN на дистанції 2 км, участь в якому взяла рекордна кількість бігунів — 1237 учасника, серед яких були навіть батьки з малюками в колясках.

А для старших дітей організатори підготували вже традиційний дитячий забіг. Маленькі спортсмени пробігли 500 м і 1000 м і отримали на фініші пам'ятну медаль та подарунки від партнерів заходу.

Крім забігу, в рамках заходу пройшов масштабний спортивний фестиваль INTERSPORT FEST, який зібрав шанувальників спорту на більш ніж 20-ти різних локаціях — від фітнесу до важкої атлетики та екстремальних видів спорту. Під час фестивалю відбулися Чемпіонати Києва з хортингу і боксу серед чоловіків до 22 років. В цей день також пройшли відкриті змагання з баскетболу, вуличного футболу, кросфіту, брейк-денсу і street workout. А для любителів нових фітнес-напрямків були організовані майстер-класи з сайклінгу TRX, Kangoo Jumps, заняття з йоги та стретчінгу.

Спортивний фестиваль і забіг INTERSPORT RUN UA 2017 стали чудовим святом здорового способу життя, де кожен міг продемонструвати свій талант і відкрити нові для себе напрями в спорті.

Читати далі...