ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав командний забіг з випробуваннями Be more human!

Дата, время
Понеділок, 18 Вересень, 2017

16 вересня в Києві за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся перший в Україні командний забіг з випробуваннями Be more human. 726 учасників, серед яких олімпієць Жан Беленюк, ведучий Анатолій Анатоліч і інші відомі українці, приєдналися до нового формату змагань, який передбачав подолання дистанції довжиною в 7 км і проходження 10-ти випробувань сили і витривалості. Для забігу учасники об'єднувалися в команди по 6 чоловік і на маршруті від старту до фінішу виконували різні вправи: перетягували шини, стрибали через канат, присідали з медболом, підтягувалися і злагоджено долали інші випробування. Перелік вправ організатори оголосили учасникам в день заходу, найскладніше було виконувати всі вправи синхронно.

Також в рамках забігу відбувся фітнес-фестиваль Be more human, який об'єднав 10 сучасних напрямків на одній сцені: йога, зумба, стретчинг, функціональний тренінг, кроссфіт та інші фітнес-напрямки.

Командний забіг з випробуваннями Be more human показав, що не обов'язково бути професійним спортсменом, щоб успішно подолати випробування, головне — вміти злагоджено працювати в команді, приймати підтримку друзів, прикладаючи максимум зусиль для досягнення загального результату.

Читати далі...