ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Збірні України і Туреччини провели найяскравіший баскетбольний поєдинок року!

Дата, время
Понеділок, 27 Листопад, 2017

26 листопада в київському Палаці Спорту за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life пройшов другий поєдинок чоловічий кваліфікації до Чемпіонату світу з баскетболу 2019 року. Чоловіча збірна України приймала Туреччину. Наші баскетболісти зазнали першої поразки в кваліфікації, гра закінчилася з рахунком 60:67.

Весь матч пройшов в рівній боротьбі. Лише в третій десятихвилинці, українці зробили невеликий ривок і повели +6 (40:34), але закріпити свою перевагу підопічні Євгена Мурзіна не змогли. Більш того, гості поступово стали не тільки наздоганяти, а й перехоплювати ініціативу. Четвертий період почався всього за мінімальної переваги наших — 43:42. Ближче до середини чверті Туреччина вела вже +7 (52:45). Після двох наддалеких триочкових влучень від Сергія Гладиря, українці зрівняли рахунок і подарували надію. Але кінцівка зустрічі залишилася за гостями.

Після цього матчу в групі «В» лідирує Туреччина у якої 4 очка. Україна йде другою — 3 очка, стільки ж у Латвії. Замикає четвірку Швеція, без перемог і лише з двома балами. До другого відбірного раунду вийде три кращі команди з групи.

Свою наступну гру українські баскетболісти проведуть 23 лютого на виїзді в Латвії, а вже 26 лютого будуть приймати в Києві команду Швеції.

Читати далі...