ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life виступив партнером міжнародного турніру WWFC 9!

Дата, время
Четвер, 14 Грудень, 2017

14 грудня в київському Палаці спорту за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся масштабний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств WWFC 9.

В рамках чемпіонату пройшло 12 поєдинків, участь в яких взяли бійці, як з України, так і з самих різних куточків світу.

З поєдинків андеркарда варто виділити черговий успіх Андрія Краснікова, який поборов Артема Будура. Право боротися за чемпіонський титул WWFC у вазі до 57 кг завоював Олександр Барабаш, здобувши перемогу над Олегом Плотником. Ще один претендентський бій пройшов у ваговій категорії до 70 кг: білорус Михайло Одінцов зробив ставку на мобільність і перевершив суперника з Киргизстану Кубанича Абдісалама. Дуже непроста, але абсолютно заслужена перемога за очками забезпечила Одинцову майбутній бій з чинним чемпіоном світу за версією WWFC Хасаном Асхабовим. А Роман Долідзе з Грузії, який стрімко наближається до титульного бою у вазі до 93 кг, поборов казаха Аміралі Жороєва вже в першому раунді.

А головною подією турніру став бій українки Світлани Гоцик. Дівчина успішно захистила свій чемпіонський титул, перемігши досвідчену чешку Симону Сукупову. 25-хвилинний поєдинок був найбільш видовищним в турнірі і вражав раптовим переходом ініціативи від однієї суперниці до іншої. Інтрига зберігалася до самої останньої секунди! Але ціною неймовірних зусиль Світлана Гоцик домоглася позитивного результату і перемогла за очками роздільним рішенням суддів.

Партнер турніру, Sport Life нагородив чемпіонку WWFC подарунковим абонементом для занять спортом.

Наступний, ювілейний турнір WWFC 10, відбудеться вже 3 лютого в столичному Палаці спорту.

Читати далі...