ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав зимовий забіг на ВДНГ «Маcниця Snow Run»

Дата, время
Понеділок, 19 Лютий, 2018

18 лютого у Києві на території ВДНГ (Експоцентр) четвертий рік поспіль відбувся кубок клубу KM Running Club «Масниця Snow Run».

Морозного ранку близько 300 чоловік подолали різну дистанцію на чудових доріжках ВДНГ. Серед них близько 50 дітей-аутистів, адже захід був також спрямований на збір коштів для лікування. Зимовий пробіг охоплює різні вікові категорії, а найцікавіше полягає в тому, що цього року прийняли участь навіть собаки. Жінки та чоловіки долали відстань від 5 до 10 кілометрів, а ось найменші учасники забігу пробігли відстань у 400-500 метрів.

Уперше Snow Run пройшов у Києві в березні 2014 року на Оболонській набережній. Варто зазначити, що такий формат має надзвичайний попит і саме тому настав час дещо змінити скептичне мислення щодо бігу. Snow Run орієнтується не тільки на професійних гравців цієї сфери, а й на людей з активною та спортивною позицією життя.

Головною метою є, звісно, заохочення до здорового способу життя, як серед дорослих так і для малечі, якій надзвичайно сподобалось бути у центрі уваги, а також боротися за призи від партнерів заходу. А ось однією з найважливіших цілей проведення таких активностей є збір коштів для дітей-аутистів.

Серед учасників можна було помітити не лише киян, а й гостів столиці, які завітали зі своїми чотирилапими друзями. Без винятку, усі гості заходу отримали насолоду та наснагу від змагань. Аби заохотити молодь та дорослих приділяти увагу здоровому та спортивному способу життя — найкращим призерам були вручені абонементи на відвідування фітнес-клубів мережі Sport Life.

Читати далі...