ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life партнер «Snow Race» у Буковелі

Дата, время
Понеділок, 26 Березень, 2018

24 березня відбулася найвисокогірніша гонка з перешкодами «Snow Race» в Україні!

Найсміливіші спортсмени подолали дистанцію більше 7 кілометрів. Одну за одною сильні Духом українці підкорили 21 перешкоду.  А найважчою перешкодою виявився підйом по чорній трасі гірськолижного курорту «Буковель».

«Snow Race» у Буковелі вже зібрав майже 500 учасників. Близько 100 спортсменів стартували у забігу «ELITE». Цього разу ми зібрали одних із самих сильних атлетів нашої держави. У нас є також представники інших держав, які претендують на призові місця з Білорусії, Молдови та Америки — прокоментував Юрій Подлєсний, організатор RACE NATION.

Першим подолав трасу Петрук Андрій з Хмельницька. Результат переможця 01:14:37. Це його друга перемога на RACE NATION. І знову 1 місце.

«Спорт породжує дух сильних. Було не важко проходити, було важко зробити 30 бурпі. А за цей краєвид, за ці емоції, Race Nation, спасибі» — заявив Петрук Андрій.

Серед жінок перемогу отримала Сидоренко Анастасія з результатом 01:28:12. Її досягнення у лижному спорті: Чемпіонка світу Андора 2006 року, Чемпіонка Европи 2008 року, Чемпіонка України 2006-2008 року, майстер спорту з лижних гонок. На даний момент вона персональній тренер.

У командному забігу «TEAM» приняли участь 26 команд. Перемогу отримала команда Alta-Vista з часом 06:50:39.

Учасники забігу «STANDART» показали, що головне — це віра в себе і прагнення перемоги! Наймолодшому учаснику змагання 18 років. 55-річна Наталя Бондаренко стала еталоном невпинного самовдосконалення. Також в змаганні прийняв участь атлет адепт Слава Кулаковський.

 «Я незламний і кожен раз тестує своє тіло. Моя мета: стати кращою версією себе та створити тіло гідне духу» — заявив Слава Кулаковський.

Випробуйте своє тіло та Дух на гонках «RACE NATION»!

Мережа фітнес-клубів Sport Life вручила найкращим призерам абонементи для занять спортом у будь-якому куточку України.

Читати далі...