ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став партнером 5th Kharkiv International Marathon

Дата, время
Понеділок, 30 Квітень, 2018

29 квітня в Харкові відбувся V Міжнародний марафон.

У цьому спортивному заході взяли участь понад 10 тис. осіб, представники 25 країн — Німеччини, Польщі, Японії, Китаю, Кенії, Австралії, США та ін. Також, на марафон прибуло безліч спортсменів з різних міст України.

Любителі бігу і професіонали пробігли дистанції 4,2 км, 10 км, 42 км, також пройшли командні естафети — 2х21,1 км і 4х10,55 км. Бігун з Кенії Серем Бенджамін Кіпроп став переможцем 5-го Харківського Міжнародного марафону, встановивши рекорд траси. А саме — пробіг дистанцію 42 км 195 м за 2 години 18 хвилин і 13 секунд, тобто майже на 5 хвилин швидше, ніж попередній рекорд траси, який становив 2 години 23 хвилини і 1 секунду.

Харківський міжнародний марафон — щорічне змагання, яке в 2014 році внесли до Книги рекордів України як наймасовіший забіг за кількістю зареєстрованих учасників. Траса, по якій проходить марафон, прокладена по центральних вулицях Першої столиці України, охоплюючи основні визначні пам'ятки міста, а старт і фініш розташовані в самому серці Харкова, на одній з найбільших площ Європи — площі Свободи.

«Компанія Sport Life вперше стала партнером цього, в своєму роді унікального марафону. Для нас велика честь брати участь в процесі розвитку українського спорту, в процесі формування спортивно-розвиненого суспільства. Вже 8 років поспіль ми є партнерами Київського напівмарафону, тепер ось розширюємо нашу фітнес-географію і з задоволенням спостерігаємо, що з року в рік все більше і більше українців залучені в спорт. Ми твердо переконані в тому, що розвиток повноцінного українського суспільства неможливо без спортивної складової. Саме з цієї причини Sport Life підтримує численні змагання і спортивні федерації». — Олександра Гавловська, прес-секретар мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...