ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві відбулося відкриття Чемпіонату світу з кікбоксингу

Дата, время
Середа, 2 Травень, 2018

2 травня в Міжнародному виставковому центрі відбулося урочисте відкриття Чемпіонату світу з кікбоксингу ISKA (Інтернаціональна спортивна асоціація кікбоксингу). Генеральним партнером чемпіонату світу виступила мережа фітнес-клубів Sport Life.

У змаганнях візьмуть участь спортсмени з 30 країн світу. Україну представлять 40 спортсменів.

Подібні змагання з кікбоксингу в Києві проходять вперше. Ідея провести чемпіонат світу в Києві була підтримана на засіданні Ради директорів міжнародної організації ISKA в грудні 2017 року Парижі.

Тренер української збірної Тарас Гоменюк розповів, що в змаганнях 40 кікбоксерів зі Львова. Це чоловіки і жінки. Вони стали переможцями всеукраїнських змагань. За словами тренера, Україна вперше випала честь приймати змагання такого рівня у себе вдома, тому спортсмени налаштовані тільки на перемогу.

Спортсменка української збірної Юлія НЕНЧУК повідомила, що змагання пройдуть в різних бойових стилях: від більш ігрових боїв на татамі до більш жорстких контактних боїв. Вона також розповіла, що спортсмени дуже розраховують на підтримку українських уболівальників, так як довго готувалися до виступу на Чемпіонаті.

Захід відвідали Президенти України Віктор Ющенко і Леонід Кравчук. Мер Києва Віталій Кличко урочисту промову говорив на 2 мовах: українською та англійською. Він сказав, що пишається тим, що такий захід проходить саме в Києві і побажав спортсменам перемог і віри в свої мрії.

Читати далі...