ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Україні за підтримки Sport Life пройшов чемпіонат світу з кікбоксингу

Дата, время
Понеділок, 7 Травень, 2018

Вже цих вихідних у столичному МВЦ завершився чемпіонат світу з кікбоксингу. Щоб поборотися за титул переможця, до Києва з’іхалися більше 500 професійних спортсменів із 34 країн світу. 

Протягом шести днів спортсмени змагались за перемогу у номінаціях «К-1», «фул-контакт» та «лоу-кік». Офіційно чемпіонат розпочався за участі Олега Манзюка — президента Федерації кікбоксингу України «ISKA».

«Це велика честь для нас, та в першу чергу, для нашої країни, приймати змагання такого рівня! Ми пишаємося нашими українськими спортсменами! Сьогодні вони вкотре довели, що ми можемо та хочемо бути попереду! Адже за попередніми підрахунками, Україна здобула перше місце у загальнокомандному заліку. Стільки «золота» ми здобули вперше! Нам є чим пишатись!». — Олег Мандзюк, президент Федерації кікбоксингу України «ISKA».

Нагороджував переможців та призерів чемпіонату міністр молоді та спорту Ігор Жданов спільно з директором маркетингу групи компаній Sport Lifе. Олександра Писанко вручила переможцям сертифікати для занять у клубах мережі Sport Lifе.

«Це велика честь для компанії Sport Life стати партнером чемпіонату такого рівня. Адже такі змагання в Україні — явище унікальне, це поштовх до того, щоб українці не боялися йти вперед та демонстрували свої успіхи усьому світові. Філософія нашої компанії каже, що українці — це сильні духом та націлені на результат потенційні переможці, а наша місія — їм у цьому допомогти та дати поштовх йти вперед. Ми віримо, що без спортивної складової розвиток українського суспільства неможливий. І саме тому всіляко підтримуємо українських спортсменів». — Олександра Писанко, директор з маркетингу групи компаній Sport Life.

Гостями турніру також стали колишні президенти України Леонід Кравчук та Віктор Ющенко, президент федерації кікбоксингу США Корі Чафер та президент федерації Великої Британії Пауль Геннессі та відомі українські спортсмени. До слова, київський мер Віталій Кличко у 1992 році став володарем титулу чемпіона світу у цьому виді єдиноборства.

Також варто відзначити, що українські спортсмени вже не вперше демонструють свій високий рівень професіоналізму на світовій арені. У 2014 році на чемпіонаті світу з кікбоксингу в Португалії збірна України зайняла 7 місце, у 2015 році — 6 місце. А минулоріч у Греції наші українські кікбоксери замкнули трійку кращих у загальнокомандному заліку та привезли із собою 61 медаль, 31 з яких — «золото».

Ідея провести в Україні чемпіонат світу з кікбоксингу була підтримана на засіданні Ради директорів міжнародної організації ISKA у грудні 2017 року в Парижі. Ця подія є дуже визначною для Києва, адже проводити змагання такого рівня — це велика честь та відповідальність, яка підвищує рівень довіри до України.

Читати далі...