ico Спробуйте новий дизайн сайту!

За підтримки Sport Life в Пирогово пройшла наймасштабніша Гонка Нації!

Дата, время
Понеділок, 7 Травень, 2018

5 і 6 травня на мототреку Пирогово за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбулося екстремальне бігове змагання з перешкодами «Race Nation».

Ця Гонка Нації стала наймасштабнішою за всі роки її існування. Майже 2000 учасників з України, Польщі, Білорусі та Молдови вирішили випробувати свої можливості і витривалість. Протягом 2 днів було організовано 14 забігів з перешкодами!

5 травня відбулися Забіг Сили на трасі 5 км з 20 перешкодами і Забіг Волі на трасі 10 км з 25 перешкодами. А 6 травня любителі екстриму у Забігу Духа подолали 35 перешкод на трасі в 20 кілометрів.

Забіги проходили в 3-х категоріях: Elite, Standart і Team.

У кожній гонці на різній дистанції були визначені по троє переможців. Окремо оцінювали чоловіків і жінок.

Так, в категорії Elite у Забігу Сили кращими стали Клименко Руслан, Пархоменко Олег, Петрук Андрій, Пархоменко Світлана, Валуйська Анна і Коханчук Анастасія. У Забігу Волі перемогу вибороли Дмитро Козачок, Максим Путря, Денис Каменів, Ірина Левенцова і Олена Шуміна. А в Забігу Духа — Владислав Харенко, Олег Мазуренко, Олександр Лишенко, Ірина Коваленко, Наталія Молдавська, Людмила Пилипчак.

Переможці Race Nation були нагороджені медалями та призами від партнерів змагання, одним з яких виступає і мережа фітнес-клубів Sport Life. А всі учасники забігів отримали пам'ятні медалі.

Наступна гонка з перешкодами відбудеться в Харкові 9 липня 2018.

Читати далі...