ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — спортивний партнер міжнародного 3rd Interpipe Dnipro Half Marathon 2018!

Дата, время
Понеділок, 21 Травень, 2018

20 травня в Дніпрі за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбулося велике спортивне свято міжнародного рівня — 3rd Interpipe Dnipro Half Marathon. Вже традиційно, Дніпровський півмарафон, організований компанією Run Ukraine, з року в рік залишається головною спортивною подією міста і приваблює все більше учасників. Так, в цьому році INTERPIPE Dnipro Half Marathon зібрав 8000 глядачів і майже 3000 любителів бігу з 11 країн: України, Білорусі, Франції, Німеччини, Ізраїлю, Італії, Польщі, Туреччини, США, Об'єднаних Арабських Еміратів та Індії. Маршрут півмарафонської дистанції традиційно проходив вздовж Дніпровської набережної, старт і фініш — на центральній Площі Героїв Майдану.

Переможцем головної дистанції — 21, 0975 км — серед чоловіків став Ігор Гелетій, котрий фінішував з результатом 1:06:24. Друге місце зайняв Ігор Порозов з часом 1:06:32. Бронзовим призером став Дмитро Лашин з результатом 1:07:19. Трійка даних лідерів трималася до 15 кілометра, а після — два Ігоря почали нарощувати відрив, і вже за два кілометри до фінішу Ігор Гелетій зміг додати швідкість і тим самим не залишив шансів своїм конкурентам.

Серед жінок абсолютною переможницею стала Дар'я Михайлова, яка показала результат 1:14:12, що на 7 хвилин і 25 секунд швидше рекордного досягнення 2017 року Анни Печко. Друге місце в дебютному для неї півмарафоні посіла Наталя Стребкова з часом 1:15:33. Замкнула призову трійку Олена Сердюк з результатом 1:15:57. Всі фінішери головної дистанції отримали пам'ятні медалі, прикрашені козацькою чайкою, яка символізує славну історію міста Дніпро.

Також учасники Дніпровського півмарафону змагалися і в інших індивідуальних — 5 км та 2 км, і естафетних забігах. Традиційно для діток були організовані дистанції на 100, 500 і 1000 метрів. Відбувся і забіг Family Run, участь в якому могли приймати сімейні команди в будь-якому складі. Вперше під час події було організовано благодійний Фандрайзинг марафон, який збирав кошти на підтримку проектів від 3-х фондів на платформі Української біржі благодійності під назвою «Відкриті долоні», «Помагаєм», «Kiddo».

Радує і той факт, що ніяких вікових перешкод для бігу не існує! Так, найстаршим учасником цього року став 71-річний українець Віталій Сердюк, який переміг у своїй віковій групі на 21 км серед чоловіків з результатом 2:12:27 і 68-річна Людмила Майдік серед жінок на дистанції 5 км.

Цього року унікальність заходу полягала ще і в тому, що він виходив за межі міста. В рамках підготовки до півмарафону, всі бажаючі могли безкоштовно відвідувати тренування Open Run Day в чотирьох містах Дніпропетровської області: Дніпрі, Нікополі, Кам'янському та Новомосковську.

Як результат відмінної організації, 3rd Interpipe Dnipro Half Marathon 2018 отримав вищу оцінку — 5 зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації. Це найвищий рівень сертифікації та оцінювання, розроблений провідними фахівцями Європи!

Читати далі...