ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Мережа Sport Life виступила партнером святкування Міжнародного дня захисту дітей в Одесі

Дата, время
П'ятниця, 1 Червень, 2018

Мережа фітнес-клубів Sport Life виступила партнером масштабного святкування Міжнародного дня захисту дітей в Одесі.

Міжнародний День захисту дітей щорічно святкується 1 червня в Україні! І вже вкотре мережа фітнес-клубів Sport Life підтримав ініціативу та взяв участь у підготовці свята для маленьких одеситів та їхніх батьків.

Також на головній вулиці міста була встановлена сцена, на якій протягом першого святкового дня виступали переможці конкурсу «Зоряна юність Одеси». Хедлайнерами святкування стали гурти «Open Kids» и «Mozgi», які виступили для одеситів та гостей міста.

Найбільше уваги приділили діткам із багатодітних сімей, сімей переселенців та дітвори, яка досягли успіхів у сфері науки, культури та спорту. Більше 550 діток з інвалідністю та дітей з багатодітних сімей безкоштовно відвідали різноманітні атракціони.

Sport Life організував велику дитячу зону в Міському Саду, і дітки різного віку могли порозважатися, взявши участь у змаганнях та майстер-класах. Також тренери фітнес-клубу залучали діток та дорослих до різноманітних активностей та розважали гостей. А ще, у дитячій зоні був встановлений батут, де усі охочі могли повеселитись.

З упевненістю можна сказати, що це веселе і яскраве свято до Дня захисту дітей надовго запам'ятається дітям та їх батькам!

Читати далі...