ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Серед чоловічих команд відбувся I етап відкритого чемпіонату з пляжного волейболу «Столичний» 2018

Дата, время
Понеділок, 11 Червень, 2018

З 8 по 10 червня за підтримки Sport Life відбувся перший етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний» 2018 з пляжного волейболу серед чоловічих команд.Турнір проходив на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу Free Gen Beach Club, який знаходиться на території Екстрім-Парку. Організатором чемпіонату виступила Українська федерація волейболу.

У турнірі змагалися 40 найсильніших команд зі всієї України. Загальний склад учасників цього турніру став навіть більш представницьким в порівнянні з етапом чемпіонату України. Серед спортсменів, які брали участь в чемпіонаті — майстри спорту з пляжного волейболу, кандидати в майстри спорту, чемпіони та призери чемпіонатів України, Європи та світу.

Головними переможцями першого етапу чемпіонату «Столичний MIXED» 2018 серед чоловічих команд стали учасники з Білої Церкви — Дідик Антон і Бур'ян Вадим. Друге місце завоювала команда, в якій грали багаторазові чемпіони світу та Європи серед гравців з вадами мови та слуху — Полторацький Олександр і Тарасов Сергій. Бронза дісталася досвідченим майстрам з Черкас — Булатецькому Максиму і Cеред Роману.

Всі спортсмени показали свою майстерність, а матчі вражали видовищністю. І пляжний сезон триває! Наступний ІI етап чемпіонату «Столичний MIXED» cреди mixed команд відбудеться 16-17 червня на території Екстрім-парку, який знаходиться в парку Дружби Народів.

Читати далі...