ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Сімейний фестиваль «Всі разом — за сім'ю!» пройшов за підтримки Sport Life

Дата, время
Понеділок, 11 Червень, 2018

За підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life 9 і 10 червня на Поштовій площі відбувся Всеукраїнський масштабний сімейний фестиваль «Всі разом — за сім'ю!», спрямований на збереження та розвиток духовно-моральних цінностей Українського народу.

Захід проводився із метою формування української ідентичності, світоглядних цінностей молоді, укріплення традиційних для України національних та родинних цінностей в суспільстві, популяризація національної духовно-культурної спадщини, творення сильної і успішної української держави з міцними сім’ями, відповідальними батьками та щасливими дітьми.

Відвідати це справжнє сімейне свято могли всі охочуючі гості та жителі столиці. Формат фестивалю передбачав програму з трьох блоків:

  1. Локації сімейного сервісу по всій територій Поштової площі.
  2. Денна програма на сцені для дітей і підлітків.
  3. Вечірня шоу-програма і гала-концерт концерт для молоді та сімей.

На святі також відбулось нагородження родин у різних категоріях. Для дітей була підготовлена спеціальна окрема програма із подарунками та призами. Родзинкою денної програми стала участь спеціалізованої техніки ДСНС та навчання дітей навичкам безпеки.

Мережі фітнес-клубів Sport Life, організовала сімейну зону, яку відвідали понад 1000 сімей. Діти разом з батьками брали участь в естафетах, фітнес та аква іграх, майстер-класах і творчих заняттях, на яких могли малювати, проводити досліди і перемагати.

Організатором фестивалю «Всі разом — за сім'ю!» є громадська організація «Всі разом!» за підтримки Міністерства молоді та спорту, а також Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Увечері на головній сцені фестивалю відбувся відбувся виступ відомих артистів, а саме гурту «Mountain Breeze» та співачки Аліси Тарабарової.

Читати далі...