ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Харкові відбувся масштабний Забіг Сили з перешкодами

Дата, время
Понеділок, 11 Червень, 2018

9 червня в харківському Журавлівському Гідропарку за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся Забіг Сили в рамках Гонки Нації. Близько 600 любителів екстремального проведення часу з різних міст України вирішили випробувати своє тіло, дух і витривалість в Гонці з перешкодами.

Традиційно в Забігу Сили учасники долали понад 5 км і 20 перешкод, серед яких були мотузкові сходи, підйом по канату і колючий дріт. Також любителі екстриму переносили і перекочували різноманітні бетонні і дерев'яні конструкції, кулі, блоки, шини та відра з водою. Враховуючи, що Гонка Нації проходила в Журавлівському Гідропарку, організатори підготували для учасників захоплюючі водні перешкоди.

Головним переможцем в Забігу Сили в категорії Elite cреди чоловіків став Денис Камешков. Другим фінішував Сергій Прескорнік, а третім — Владислав Харенко.

Серед жінок першою дистанцію і всі перешкоди подолала Тетяна Хоружая. Друге місце завоювала Олена Суміна. Третьою на нелегкій трасі фінішувала Ольга Мустафаєва.

Переможці Забігу Сили були нагороджені призами від партнерів змагання. А кожен фінішер отримав пам'ятну медаль і футболку, які створюються ексклюзивно для кожного Забігу в різних містах України.

Наступною спортивною подією від Race Nation cтануть змагання Race Nation Aquathlon і Nation Swim, які пройдуть 16 червня в Києві на Русанівській Набережній.

Читати далі...