ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Києві відбувся II етап чемпіонату з пляжного волейболу cеред змішаних команд

Дата, время
Понеділок, 18 Червень, 2018

З 16 по 17 червня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся другий етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний» MIXED 2018 з пляжного волейболу серед змішаних команд. Організатором чемпіонату виступила Українська федерація волейболу.

На майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу Free Gen Beach Club, на території Екстрім-парку, зібралися спортсмени з усієї України, які склали 38 команд. Серед учасників — велика кількість майстрів спорту з пляжного волейболу, кандидатів в майстри спорту і розрядників.

В ході видовищного турніру головну перемогу, як і в першому етапі змагань, завоювали чемпіони 2017 року — Стороженко Андрій і Косяк Анна. Друге місце і срібні медалі отримала пара Янішевський Яків і

Чередниченко Ольга. А найтитулованіші спортсмени — майстер спорту міжнародного класу Дідух Віталій і майстер спорту України Коваленко Катерина, повторили результат першого етапу і завоювали бронзу.

Команди-переможці були нагороджені пам'ятними медалями та цінними призами від партнерів та організаторів змагань.

А пляжний сезон триває! Видовищні матчі з кожним разом приваблють все більше вболівальників на стадіон з пляжного волейболу. Наступний ІI етап чемпіонату «Столичний» cеред жіночих і чоловічих команд відбудеться 6-7 липня на території Екстрім-парку, який знаходиться в парку Муромець (Дружби Народів).

Читати далі...