ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life виступив партнером Чемпіонату з вейкбордингу «Poltava Wake Cup»

Дата, время
Понеділок, 18 Червень, 2018

16-17 червня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life в передмісті Полтави, в Тахтаулово, пройшов Всеукраїнський турнір з вейкбордингу «Poltava Wake Cup». Організаторами змагань виступила команда «OnTop Wake Park» за підтримки Української Федерації вейкбордингу.

Взяти участь в етапі Кубка з вейкбордингу приїхало 32 райдера з усієї України. Для регіональних змагань така кількість учасників стала рекордною.

В ході турніру спортсмени показували свою майстерність в різних дисциплінах. Так, в перший день учасники змагалися в чотирьох категоріях: аматори в чоловічій і жіночій групах і професіонали в аналогічних групах. Вейкбордисти робили три заїзди кожен по три кола: кваліфікаційний, півфінальний і фінальний. У своєму виступі райдери комбінували різні трюки з флета і фігур.

Переможцями в категорії Men Amateur стали Сергій Білецький, Ростислав Кобзарев і Михайло Папунов. Серед жінок в категорії аматори перемогу завоювали вейкбордистки — Анна Міхаелян, Вікторія Малая і Ольга Стрижак.

Найкращі в категорії Men Pro — Макаренков Роман, Іванов Ярослав і Глушко Станіслав. А в категорії Women Pro — Долініна Варвара, Пономаренко Анастасія та Пишненко Олена.

У другий день Чемпіонату вперше в Полтаві відбувся турнір з дисципліни Wake skate — катання з трюками на дошці без кріплень. А також були визначені спортсмени, які показали найкращі трюки на фігурах.

Призерами в дисципліні Wake skate стали Іван Остапчук, Євген Корінь і Роман Макаренко.

Всіх переможців нагородили цінними подарунками від партнерів змагань, серед яких мережа фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...