ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Серед чоловічих і жіночих команд пройшов II етап чемпіонату з пляжного волейболу «Столичний» 2018

Дата, время
Понеділок, 9 Липень, 2018

З 6 по 8 липня традиційно за підтримки Sport Life відбувся другий етап відкритого чемпіонату Києва «Столичний» 2018 з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд. Турнір проходив на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу Free Gen Beach Club, який знаходиться на території Екстрім-парку в парку Муромець. Організатором чемпіонату виступила Українська федерація волейболу.

У другому етапі зведеного чемпіонату змагалася 51 команда, учасниками яких стали найсильніші спортсмени з усієї України. Серед спортсменів — майстри спорту з пляжного волейболу, кандидати в майстри спорту і розрядники, чемпіони та призери чемпіонатів України, Європи та світу.

В ході видовищного турніру головними переможцями серед чоловічих команд стали триразові чемпіони — Артемчук Антон і Левченко Андрій. Друге місце завоювала команда в складі Остапенко Павла і Романенко Романа. Третє місце вибороли чемпіони минулого сезону 2017 року, чемпіони дефлімпіади серед гравців з вадами мови та слуху — Цапкаленко Микола і Кошкаров Антон.

Серед жіночих команд перше місце і золоті медалі завоювали майстер і кандидат у майстри спорту з класичного волейболу — спортсменки Мазур Ксенія і Ващенко Ірина. Срібло дісталося чемпіонам дефлімпіади серед гравців з вадами мови та слуху — Риловій Раїсі і Затилкиній Ганні. А бронзові медалі і третє місце зайняли Косяк Анна і Пересада Вероніка.

Кращі команди були нагороджені пам'ятними медалями та цінними призами від партнерів та організаторів змагань.

Пляжний сезон перетнув екватор. Наступні змагання з пляжного волейболу пройдуть вже 21-22 липня: cеред чоловічих команд на території Екстрім-парку відбудеться відкритий Кубок «Столичний 75+».

Читати далі...