ico Спробуйте новий дизайн сайту!

До чемпіонату світу зі стрибків у воду залишилося 10 днів!

Дата, время
Середа, 11 Липень, 2018
До чемпіонату світу зі стрибків у воду залишилося 10 днів!

22-29 липня вперше в Україні відбудеться Юнацький чемпіонат світу зі стрибків у воду. Кращий столичний Палац водних видів спорту «Ліко-арена» прийматиме найсильніших атлетів з 47 країн світу. Спортсмени змагатимуться не тільки за нагороди планетарної першості, але і за можливість взяти участь в III літніх Юнацьких Олімпійських іграх 2018, які пройдуть в жовтні в Буенос-Айресі.

Напередодні чемпіонату в Центрі спорту «Ліко-арена», де розмістилася Федерація України зі стрибків у воду і фітнес-клуб Sport Life, відбувся прес-тур.

У заході, присвяченому підготовці до чемпіонату, взяли участь президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов, засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов та головний тренер збірної України зі стрибків у воду Тамара Токмачова. Висвітлювали подію провідні національні ЗМІ.

Як зауважив президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов: «Чемпіонат світу зі стрибків у воду обіцяє бути наймасштабнішою та найяскравішою подією 2018 року, адже вперше за всю історію змагання будуть проходити в Україні. Ми пишаємося тим, що наша «Ліко-арена» зможе прийняти близько 500 спортсменів з 47 країн, що є максимальним представництвом на змаганнях такого рівня».

«Наш палац водних видів спорту повністю готовий до чемпіонату. Ми маємо належну інфраструктуру, яка відповідає найвищим світовим стандартам і була високо оцінена спортсменами, зокрема під час проведення чемпіонату Європи зі стрибків у воду в червні минулого року. Ми продовжуємо створювати максимально комфортні умови для спортсменів як під час тренувань, так і під час відпочинку. Упевнений, що юні спортсмени гідно оцінять новий міні-готель Favor sport і порадують нас високими результатами», — зазначив Ігор Лисов.

Зі своєї сторони засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов підкреслив: «Sport Life Теремки — це не просто фітнес-клуб, це цілий палац спорту. На території 8 500 м² ми зібрали всі інновації світової фітнес-індустрії. І головна гордість клубу — басейн олімпійського стандарту, в якому вже через 10 днів пройде чемпіонат світу зі стрибків у воду».

«Ми продовжуємо створювати позитивний імідж нашої країни в світі. Місяць тому провели чемпіонат світу з кікбоксингу, і вже готові до федераціями з понад 50 видів спорту, щорічно підтримує більше 100 змагань національного та світового рівня. Саме таким чином країна отримує дивіденди від тієї спортивної інфраструктури, яку ми будували останні 10 років, — додав Дмитро Єкімов. — Сьогодні відкрито 57 фітнес-клубів мережі, в яких займаються спортом сотні тисяч українців. До 2020 року клубів буде 100. А вже в наступному році ми почнемо будівництво фітнес-клубів в країнах Європи».

А головний тренер збірної команди України зі стрибків у воду Тамара Токмачова розповіла про підготовку української команди: «Нашу юнацьку збірну на світовій першості представлятимуть 12 спортсменів. Змагатися у себе вдома — це подвійна відповідальність. Але всі максимально націлені на результат!».

Читати далі...