ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Леви» здобули третю перемогу в матчі Української Топ Ліги Американського футболу

Дата, время
Понеділок, 16 Липень, 2018

15 липня в Львові за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life на стадіоні «Юність» відбувся матч в рамках Української Топ Ліги Американського футболу ULAF. У турнірі зустрілися львівська команда «Леви» і «Жеребці» з Києва.

Гра проходила за переваги господарів, адже «Леви» вважаються одним з фаворитів чемпіонату. У той час як київська команда перший рік бере участь в змаганнях подібного рівня. Завершився матч впевненою перемогою підопічних головного тренера львів'ян Романа Ткача з рахунком 46: 6. Киянам вдалося здійснити лише один тач-даун, а львів'яни сім раз заносили м'яч в очкову зону суперника.

Підтримати свої улюблені команди зібралося близько 1000 глядачів! Для вболівальників підготували яскраву шоу-програму з виступом черлідерів львівської команди і конкурси, де головними призами стали абонементи у фітнес-клуб мережі Sport Life.

На даний момент кожна з команд зіграла по 3 гри в регулярному сезоні і 3 матчі ще належить зіграти. Нагадаємо, що після проведених матчів у «Львів» три перемоги: в першому турнірі львівська команда перемогла на виїзді «Ястребів» 8:50, а після цього обіграли київських «Слов'ян» 0:39. Далі буде слідувати раунд Playoffs і фінальні ігри.

Читати далі...