ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Перший клуб Sport Life знову став найкращим клубом мережі!

Дата, время
П'ятниця, 19 Квітень, 2019

Після генеральної реконструкції, у Києві відбулося довгоочікуване відкриття клубу Sport Life Почайна. Збудований ще у 2007 році, він був першим фітнес-клубом мережі Sport Life в Україні. 

Зараз це концептуально новий клуб у форматі Aqua-фітнес з інноваційним дизайном і новітнім LED-освітленням. Тепер у клубі Sport Life Почайна три окремих басейни: відновлений спортивний довжиною 25 метрів на 6 доріжок, новозбудований сімейний і окремий новий басейн для немовлят.

Абсолютно нова тренажерна зала зі 100% оновленими тренажерами ультрасучасних марок Technogym, Precor, Hoist і новозбудована зона функціонального тренінгу Street Fit Zone вже чекають на відвідувачів. 

Зручні нові роздягальні з новими шафами, новий дитячий клуб та фітнес-академія для дітей, новозбудований банний комплекс з різними видами саун та бань — це тільки частина змін, які отримав клуб на Почайні.

Крім того, у клубі встановлено новітню систему вентиляції та кондиціонування зі збільшеним повітрообміном та сучасну німецьку систему очищення води з автодозацією, ультрафіолетом та пісочними фільтрами. 

Турбота про здоров’я і комфорт клієнтів, залучення все більшої кількості людей, які прагнуть здорового способу життя — це найважливіша місія, яку бачить Sport Life у майбутньому, коли реконструює вже існуючі клуби мережі та відкриває нові по всій Україні.

Читати далі...